sâmbătă, mai 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Moldova trece la un regim drastic de economisire a gazului. Apelul „Moldovagaz”

Acasă Regiuni Chișinău mun. Moldova trece la un regim drastic de economisire a gazului. Apelul „Moldovagaz”

S.A. „Moldovagaz” a emis un nou apel adresat consumatorilor finali în care le solicită să reducă cât de mult posibil utilizarea gazelor naturale, în contextul instituirii nivelului de alertă în sectorul gazelor naturale din R. Moldova.

Astfel, consumatorilor casnici li se solicită să deconecteze sistemele individuale de încălzire pe perioada aflării la serviciu sau plecării/deplasării. „Moldovagaz” solicită reducerea la capacitate minimă a consumului utilajelor de gaze pe timp de noapte, inclusiv reducerea consumului de gaze în timpul zilei și limitarea consumului gazelor naturale în scopul pregătirii/ încălzirii hranei și a apei.

Iar consumatorilor non-casnici, „Moldovagaz” le solicită organizarea programului de muncă al angajaților astfel încât să fie redus la maxim timpul de încălzire a încăperilor și acolo unde se desfășoară activitatea de producere; să adapteze și să organizeze, la necesitate, regimul de activitate a unităților economice în ture.

De asemenea, „Moldovagaz” cere consumatorilor non-casnici reducerea utilizării gazelor naturale în scopuri secundare și să identifice posibilități de trecere la surse alternative de combustibil.

La aceeași temă:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -