Sute de elevi de liceu din Bălți, al doilea oraș ca mărime din R. Moldova, sunt așteptați, la 17 mai, să viziteze standurile Universității „Dunărea de Jos” din Galați (România), în cadrul Târgului Educațional „Fii Student #UDJG”.

„Târgul educațional” va avea loc la 17 mai, la Liceul „Mihai Eminescu” din Bălți. La târg vor fi expuse standurile a 14 facultăți.

Evenimentul este organizat sub patronajul Consulatului României la Bălți, cu sprijinul nemijlocit al Primăriei Bălți și în colaborare cu Asociația „Luceafărul Răutului” din Gura Camencii, raionul Florești.

Elevii, părinții și profesorii, dar și alte persoane interesate sunt așteptate între orele 12.00 și 16.00 pentru a sta de vorbă cu cadrele didactice universitare, cu studenții facultăților, de la care pot primi informații actualizate despre admitere, burse, condiții de cazare și de masă, modalități de petrecere a timpului liber în municipiul Galați.

Admiterea la programele de licență la Universitatea din Galați este programată pentru luna iulie, toate detaliile putând fi găsite pe website-ul www.admitere.ugal.ro.