Career Expo – unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru tineri, care își doresc o carieră în IT, se va desfășura la Chișinău, în data de 30 septembrie. Evenimentul este organizat de Tekwill Academy și a ajuns la ediția 13.

În acest an, pe lângă tradiționalul târg de cariere unde sunt prezente peste 20 de companii și atelierele tech, participanții pot beneficia de un review instant al CV-urilor, interviuri express și diverse activități de entertainment și networking.

Începând cu ora 10:00, în sala Imaginarium, Tekwill, se va desfășura un târg de cariere unde companiile participante vor prezenta oportunitățile ce sunt oferite și pozițiile disponibile ce pot fi preluate de către potențialii candidați.

Printre companiile participante se numără Allied Testing, Orange System, Software Mind, Simpals, Moldindconbank ș.a.

Paralel, în celelalte săli de studiu din spațiul Tekwill vor avea loc zece workshop-uri cu subiecte precum testare, programare, analiza și ghidare în carieră.

Pe parcursul evenimentului, orice doritor își poate depune CV-ului pentru un scurt review din parte recruiterilor invitați. Odată cu primirea și implementarea feedback-ului, candidații pot participa la Programul de Asistență în Angajare marca Tekwill Academy conform căruia toate CV-urile depuse sunt redirecționate către companiile IT partenere.

Târgul de cariere este susținut financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare și Guvernul Elveției, implementat de GIZ Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.