Jurista Tatiana Novac este candidata Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

Proaspăta candidată spune că, după ce va fi aleasă în funcție, își propune să facă ordine în buget, deoarece haznaua orașului a fost folosit „netransparent și păgubos.”

Tatiana Novac a absolvit Dreptul la Institutul Nistrean de Economie și Drept din Bălți. Studiile de masterat în Drept European le-a urmat la Universitatea „Alexandru Ion Cuza” din Iași. În prezent, candidata ALDE este juristă la ÎM Direcția Reparații și Construcții Drumuri, o structură subordonată Primăriei Bălți.

Recent, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) l-a înaintat pe Vladimir Rusu, reprezentantul Guvernului la Bălți, în calitate de candidat la fotoliul de edil. Actualul primar de Bălți, Nicolai Grigorișin, a anunțat că va candida din partea Partidului Schimbării. Anterior, se anunțase că Sergiu Burlacu urma să candideze din partea Partidul Național Moldovenesc, însă ulterior acesta a plecat din formațiune și a aderat la Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 5 noiembrie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.