Membrii grupului de inițiativă „În acțiune” din satul Văratic, raionul Rîșcani, au implementat un proiecte prin care a fost achiziționat echipament sportiv, inclusiv un aparat pentru antrenarea loviturii de atac în volei. De asemenea, ei au reușit să amenajeze un teren de volei. Toate acestea s-au datora implementării unui proiectului derulat în cadrul programului de granturi al Fondului pentru Tineri Rîșcani.

La fel, în cadrul proiectului „Echipament sportiv pentru tineri activi” au fost realizate șase activități cu tematică sportivă, în cadrul cărora s-a utilizat echipamentul sportiv procurat.

În activitățile realizate au fost implicați peste o sută de tineri din localitate.

„Mă mândresc cu faptul că am reușit să implementăm acest proiect pentru tineri și să-i motivăm să practice sportul pentru menținerea și fortificarea sănătății”, spune Ovidiu Vatavu, mentorul echipei.

Proiectul a fost realizat de grupul de inițiativă „În acțiune” în cadrul programului de granturi mici a Fondului pentru Tineri Rîșcani, finanțat de Fundația Est-Europeană din resursele acordate de Suedia. Proiectul a fost confinanțat de Direcția de Învățământ Tineret și Sport Rîșcani, din resursele Consiliul Raional Rîșcani. O contribuție financiară a avut și Primăria Văratic.

Nicoleta Albot,
corespondentă comunitară în r. Rîșcani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.