Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” a anunțat că Violeta Cojocaru a fost numită în calitate de administratoare interimară, asta după ce fostul administrator interimar Roman Cojuhari a devenit director al Agenției Proprietății Publice (APP).

Violeta Cojocaru are o experiență managerială de peste 15 ani în diverse funcții manageriale și juridice în instituții și întreprinderi de stat. Din 2021 a activat alături de fostul administrator, fiind direct implicată în proiectele de modernizare și dezvoltare ale Poștei.

Noua administratoare s-a arătat convinsă că procesul de transformare al Poștei Moldovei va continua, astfel ca întreprinderea să devină una modernă, aliniată la standardele europene.

„Poșta Moldovei rămâne dedicată evoluției și inovației. Suntem hotărâți să îmbunătățim continuu serviciile, să creștem competitivitatea pe piața europeană și să asigurăm ca angajații noștri să se simtă apreciați și motivați”, a afirmat Violeta Cojocaru după numire.

Fostul administrator al Poștei Moldovei, Roman Cojuhari și-a exercitat funcția din septembrie 2021 până în iunie a.c., când a fost numit de Guvern șef al APP, după demisia lui Alexandru Mustață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.