Zeci de studenți și profesori au participat la cea de-a patra ediție a Innovation Talks Cahul, unde au descoperit noi metode și tehnici esențiale pentru a se prezenta cu succes la interviurile de angajare.

Pentru a afla cum pot profita de oportunitățile din acest domeniu, speakerul evenimentului Diana Rață, care este și administratoarea Tekwill Academy Kids, a oferit sugestii actuale de-a răspunde la întrebările angajatorului și de a-i capta atenția din primele clipe.

Subiectele abordate au acoperit o gamă largă de aspecte, precum pregătirea CV-ului, exemple de o prezentare reușită la interviul de angajare și strategii pentru a impresiona chiar și în cadrul unui interviu la distanță.

Diana Rață și-a împărtășit experiența din cadrul Tekwill Academy Kids, centrul educațional pentru copii și adolescenți specializat în domeniul tehnologiilor informaționale și i-a încurajat pe cei prezenți să nu renunțe niciodată la jobul visurilor lor.

În vederea aprofundării informațiilor obținute, tinerii au avut ocazia să-și îmbunătățească competențele prin intermediul exercițiilor practice. Studenții au obținut aptitudini necesare pentru a se prezenta cu succes la un interviu de angajare, dar și un model de CV reușit.

Innovation Talks reprezintă o inițiativă realizată de Universitatea de Stat „B.P. Hașdeu” din or. Cahul în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, proiect finanțat de Uniunea Europeană, în parteneriat cu Ambasada Suediei în Moldova și implementat de ATIC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.