Distincția supremă a țării a fost acordată de către președinta Maia Sandu Clubului Sportiv de Dans „Codreanca” pentru propagarea dansului sportiv, dezvoltarea potențialului artistic și sportiv al tinerilor dansatori și pentru promovarea bunei imagini a Moldovei peste hotarele țării. 

Distincția „Ordinul Republicii” i-a fost conferită și antrenoarei principale, Svetlana Gozun, iar Elena Gozun și Nicolai Oreșchin au fost onorați cu titlul onorific de „Maestru în Artă”. Cei trei antrenori au fost premiați în semn de înaltă apreciere a talentului și măiestriei profesionale, pentru merite în dezvoltarea artei coregrafice și promovarea dansului sportiv.

Distincțiile de stat au fost acordate de Maia Sandu cu prilejul împlinirii a 50 de ani a Clubului Sportiv de Dans „Codreanca”.

În toți anii de activitate, „Codreanca” a pregătit circa 20.000 de discipoli și antrenori care activează în mai multe țări ale lumii. Are în palmares 43 de medalii de aur, 33 de argint și 26 medalii de bronz obținute la Campionate Mondiale și la Campionate Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.