În contextul Zilei Mondiale a Alimentației, Agenția ONU pentru Alimentație și Agricultură (FAO) organizează și desfășoară un concurs de fotografie în regiunea Europei și a Asiei Centrale la subiectul alimentației sănătoase și accesibile pentru toți.

Milioane de oameni din întreaga lume încă nu își pot permite o dietă sănătoasă, expunându-i la un risc ridicat de foame și alte dezechilibre în aportul alimentar.

CU genericul „Alimentație sănătoasă pentru toți!”concursul foto inițiat de FAO în contextul Zilei Mondiale a Alimentației 2022 în Europa și Asia Centrală oferă oportunitatea locuitorilor acestei regiuni de a participa cu fotografii care ilustrează soluții pentru o alimentație mai bună pentru toți într-un mod durabil.

Participanții sunt încurajați să se concentreze asupra procesului, al modului în care alimentele sănătoase sunt produse, procesate și împărțite, și mai puțin asupra alimentelor în sine.

Termenul limită de aplicare este 2 noiembrie 2022.

Mai multe detalii și formularul de aplicare pot fi găsite aici.

Ziua Mondială a Alimentației 2022 este marcată anul acesta pe fondul multiplelor provocări globale, inclusiv pandemia în curs, conflicte, schimbări climatice, creșterea prețurilor și tensiuni internaționale. Toate acestea afectează securitatea alimentară la nivel global.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.