A treia ediție a Forumului Profesiile Viitorului va avea loc, la Chișinău, pe 20 iunie. Evenimentul va fi găzduit de Mediacor de la Universitatea de Stat din Moldova.

Participanții vor avea parte, în cadrul evenimentului, de o incursiune prin industriile creative, vor descoperi competențele digitale actuale și tendințele joburilor de mâine.

La forum ar urma să participe peste 600 de studenți ai Programului Profesiile Viitorului, precum și absolvenți care își doresc să se familiarizeze cu specialitățile industriilor creative.

Participanții vor interacționa cu experți din domeniile: animație, game design, producție multimedia, robotică, IT sau fashion. Ei vor putea participa la workshopuri practice și vor explora tendințele pieței muncii din următorii ani. Mai mult, viitorii studenți vor afla detalii despre specialități, mentori și oportunitățile de studiu sau de internship în cadrul companiilor din domeniu.

Te poți înregistra pentru participare – aici.

Profesiile Viitorului este un program educațional inovator, lansat pentru a pregăti studenții pentru industriile creative. Programul reunește trei universități din Moldova: Universitatea de Stat din Moldova (USM), Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” (UPSC), oferind specializări în Animație, Game Design și Producție Multimedia.