A fost desemnat un nou șef al Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului

0

Vadim Codreanu este câștigătorul concursului pentru funcția de director al Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA).

Vadim Codreanu este absolvent al Academiei de Studii Economice, urmând în prezent un program de studii la Universitatea Central Europeană din Viena, cu specializare în Management Executiv Global, pe care urmează să-l finalizeze în vara acestui an.

Nou director al ODA este expert în gestionarea și dezvoltarea afacerilor, cu o experiență vastă în sectorul public și privat. În ultimii doi ani, a ocupat postul de director de Proiecte la Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii. El a oferit servicii de consultanță ca expert în inovații pentru proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Chemonics, precum și pentru Berlin Economics.

Anterior, a fost expert senior în proiecte finanțate de UE și alte organizații internaționale, inclusiv la Delegația UE la Chișinău. Vadim Codreanu a fost trainer al Asociației Camerelor Europene de Comerț și Industrie (Eurochambres), sprijinind 32 de companii moldovenești în accesarea piețelor Uniunii Europene.