joi, iunie 13, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

MEC a oferit un autobuz școlar pentru elevii din satul Ohrincea, după ce jurnalista comunitară Patricia Țîgănaș a semnalat problema pe jurnalist.md

Acasă Regiuni Criuleni MEC a oferit un autobuz școlar pentru elevii din satul Ohrincea, după...

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a donat un autobuz școlar Consiliului raional Criuleni pentru a facilita accesul la educație al elevilor din satul Ohrincea. Autobuzul va transporta elevii la Liceul Teoretic din Cruglic, asigurându-le un mediu sigur și confortabil în timpul deplasării.

Autobuzul are o capacitate de 16 locuri și este echipat conform standardelor în vigoare privind transportul școlar.

Inițiativa face parte din Programul de asistență tehnică și financiară, realizat cu sprijinul financiar al României. În prezent, MEC este în proces de achiziționare a 60 de unități de transport școlar, iar în acest an va fi lansată o nouă procedură de achiziții pentru alte 60 de autobuze.

Anterior, Patricia Țîgănaș, corespondentă comunitară din satul Ohrincea, a publicat la 9 ianuarie 2024 un articol pe jurnalist.md, în care a vorbit despre lipsa unui mijloc de transport școlar sigur și confortabil, pentru ca elevii din sat să se poată deplasa în siguranță la Liceul Teoretic Cruglic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -