Ministerul Energiei, în parteneriat cu USAID Moldova, prin Proiectul Securitatea Energetică a Republicii Moldova (MESA), lansează RUNDA II a Programului Powering Moldova’s Future – Young Professional Internship.

Acest program oferă tinerilor și tinerelor din Moldova oportunitatea de a obține cunoștințe practice, de a-și îmbunătăți abilitățile tehnice și de a interacționa cu profesioniști din sectorul energetic. Stagiarii vor beneficia de o bursă lunară și de o adeverință oficială care să ateste finalizarea stagiului.

„Programul de internship Powering Moldova’s Future este o oportunitate excelentă pentru tinerii care doresc să-și dezvolte cariera în domeniul energetic. Stagiul le oferă posibilitatea de a aplica cunoștințele acumulate în cadrul universității sau în cadrul altor programe de formare profesională și de a se familiariza cu realitățile din sectorul energetic”, a declarat Dumitru Ciubara, ministrul Energiei.

În 2023, peste 70% dintre tinerii care au participat la RUNDA I a programului de internship au devenit angajați cu normă întreagă în cadrul instituțiilor și companiilor în care au efectuat stagii.

Stagiul se va desfășura în perioada aprilie-septembrie 2024.

Termenul limită de aplicare este 11 februarie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.