Judecătoriile Bălți, Ungheni și Edineț au obținut statut de instanțe model, după ce timp de doi ani au implementat un proiect pentru îmbunătățirea activității lor pentru a deveni mai accesibile, transparente și prietenoase pentru public.

Proiectul „Instanțe Judecătorești Model” a fost finanțat de USAID.

Judecătoria Bălți a obținut statutul de judecătorie model pentru realizări în domeniul managementului calității, serviciilor online și a comunicării cu mass-media și publicul.

Instanța de la Ungheni a primit statutul de judecătorie model pentru rezultatele obținute în domeniul managementului calității, gestionării infrastructurii instanței judecătorești și a comunicării cu mass-media și publicul.

Iar Judecătoria Edineț a obținut statutul de judecătorie model pentru rezultate înregistrate în domeniul managementului calității, performanței instanței de judecată și a serviciilor online.

În R. Moldova sunt circa 15 judecătorii, și alte cinci instanțe ierarhic superioare – Curțile de Apel din Chișinău, Bălți, Cahul, Comrat, precum și Curtea Supremă de Justiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.