Grupul de inițiativă „Ingenioșii” au implementat la Gimnaziul „Valeriu Ghereg” din satul Pîrjota, raionul Rîșacni, proiectul „Frumosul face parte din viața noastră”.

Între altele, grație proiectului au fost cumpărate o boxă și două microfoane, care motivează tinerii să se implice în organizarea activităților culturale, în special cele ce țin de cântec și dans.

„Tinerii au devenit mult mai implicați și deschiși spre noi activități”, spune Dina Capsamun, mentorul proiectului.

Acest proiect a fost și o experiență nouă de lucru în echipă.

„Pe parcursul implementării acestui proiect, am lucrat împreună cu colegii, pentru realizarea scopului propus inițial. Am căpătat experiență, ceea ce a facilitat lucrul în echipă”, menționează Andreea Rotari, liderul echipei.

Valoarea totală a proiectului a fost de 10.645 de lei. Fondul Pentru Tineri Rîșcani a alocat 8.815 lei, iar contribuțiile locale – 1.830 de lei.

Proiectul a fost realizat de grupul de inițiativă „Ingenioșii”  în cadrul programului de granturi mici a Fondului pentru Tineri Rîșcani, finanțat de Fundația Est-Europeană din resursele acordate de Suedia. Proiectul a fost confinanțat de Direcția de Învățământ Tineret și Sport Rîșcani, din resursele Consiliul Raional Rîșcani.

Nicoleta Albot,
corespondentă comunitară în r. Rîșcani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.