VIDEO | Soi de lalele cu denumirea Maia Sandu. „Mă voi asigura ca această floare să fie văzută de cât mai mulți moldoveni”

0

Producătorul olandez de lalele Murara Plants, în colaborare cu Muzeul Mondial al Solurilor, au denumit un nou soi de lalele în cinstea președintei R. Moldova, Maia Sandu.

Președintei moldovene i-au fost oferiți cadou câțiva bulbi ai acestui tip special de lalele pentru a fi plantate în R. Moldova.

Gestul a fost făcut de partea olandeză în contextul vizitei Maiei Sandu în Țările de Jos.

Gestul recunoaște eforturile semnificative depuse de Maia Sandu pentru a apropia R. Moldova și Țările de Jos, potrivit ambasadei Țărilor de Jos de la Chișinău.

„De fiecare dată când lalelele vor înflori, ele ne vor aminti de relațiile speciale și înfloritoare între țările noastre,” a spus ambasadorul Fred Duijn.

După ce i-a fost transmiși bulbii de lalea, Maia Sandu a spus că este emoționată și onorată să primească acest cadou „specifici și frumos.” Mă voi asigura ca să fie plantate într-un loc în care mulți moldoveni vor putea vedea această floare frumoasă”, spus președinta, menționând că este mândră de relațiile bune dintre Țările de Jos și Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.