Șeful Oficiului teritorial Bălţi al Cancelariei de stat, Vladimir Rusu, este candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar al municipiului Bălți.

Decizia a fost anunțată azi de Organizația Bălți a PAS.

„Cu bucurie vă anunțăm că candidatul nostru, Vladimir Rusu, este o persoană dedicată și pasionată de dezvoltarea orașului și are o viziune clară pentru viitorul nostru comun”, potrivit PAS Bălți.

La ședința organizației locale a PAS a participat vice-președintele Parlamentului, Mihai Popșoi, deputații Boris Marcoci și Liliana Grosu.

Vladimir Rusu are 40 de ani. Este jurist de profesie, specializat în drept administrativ. Rusu este originar din raionul Sîngerei și a studiat la universitatea din Bălți, unde a și activat în calitate de cadru didactic. În august 2021, Rusu a fost numit reprezentant al Guvernului la Bălți de Cabinetul de miniștri Gavrilița.

Actualul primar de Bălți, Nicolai Grigorișin, a anunțat anterior că va candida din partea Partidului Schimbării. Anterior, se anunțase că Sergiu Burlacu urma să candideze din partea Partidul Național Moldovenesc, dar ulterior acesta a plecat din această formațiune și a aderat la Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 5 noiembrie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.