Duminică, 20 august, la Chișinău, la Digital Park, se va desfășura Forumul Municipal al Tinerilor – 2023. În cadrul evenimentului vor fi abordate teme ce țin de provocările și aspirațiile tinerilor, Forumul propunându-și să identifice soluții și acțiuni pentru o dezvoltare eficientă a sectorului de tineret, informează Jurnalist.md.

Primăria Chișinău precizează că, în cadrul forumului, vor fi prezentate rezultatele Sondajului municipal privind necesitățile tinerilor din Chișinău. Acesta a fost realizat pe un eșantion de 1800 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani.

La Forum vor fi organizate și grupuri de lucru pe principalele subiecte abordate în sondaj: dezvoltarea personală; angajarea în câmpul muncii și abilitățile antreprenoriale; implicarea civică și participarea la procesul decizional; discriminarea și incluziunea socială.

În ultimii ani, în Chișinău au fost create cinci centre de tineret în sectoarele Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana și Râșcani. Acestea le oferă tinerilor posibilități de a participa la un șir de activități, ateliere de lucru, training-uri și evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.