O tânără din Cahul a dezvoltat platforma FitMama, destinată proaspetelor mămici

0

Iulia Zgherea are 34 de ani și a activat de mai bine de zece ani în sectorul bancar. Fiind în concediul de îngrijire a copiilor, tânăra a decis să folosească acest timp pentru dezvoltarea personală și s-a înscris la cursurile din domeniul IT și digital desfășurate de EU4Moldova: Startup City Cahul.

Inițial, Iulia a participat la cursul de Web Design din cadrul ICT4Women, iar ulterior s-a înscris și la cursurile „Creare pagină web” și „Dezvoltarea competențelor digitale”.

Datorită cunoștințelor dobândite în cadrul acestora, tânăra a reușit să creeze platforma FitMama, destinată femeilor care vor să se mențină în formă.

„Sportul este una dintre pasiunile mele, iar cu ajutorul mentorului Gheorghe Pădure și cunoștințelor acumulate, am reușit să dăm viață acestui proiect. Platforma urmează să o lansez în scurt timp și va ajuta foarte multe femei să scape de kilogramele în plus acumulate până la naștere, de ținuta incorectă sau stresul acumulat la serviciu. Vreau să ajut cât mai multe femei să înțeleagă că sunt frumoase, să se iubească și să reușească să îmbine modul sănătos de viață cu serviciul, îngrijirea copiilor sau treburile casnice”, povestește Iulia.

Tânăra îi încurajează pe toți cei care vor să-și dezvolte abilitățile digitale prin activitățile EU4Moldova: Startup City Cahul.

Datorită proiectului EU4Moldova:Startup City Cahul, până în anul 2024, orașul Cahul va deveni primul „Startup City” din sudul R. Moldova. În regiune – Cahul, Taraclia, Leova și Cantemir – vor fi operate mai multe investiții pentru consolidarea potențialului economiei digitale, creșterea forței de muncă locale în domeniul TIC, dezvoltarea afacerilor bazate pe inovații, precum și sporirea competitivității și atractivității regiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.