Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), în parteneriat cu Institutul pentru Raportarea Războiului și Păcii (IWPR), a lansat, la 12 iulie, proiectului „Asigurarea integrității, eficienței și independenței sistemului de justiție din Moldova. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Fundația Soros Moldova.

„Prin acest proiect, dorim să evidențiem și să sprijinim rolul important pe care îl joacă societatea civilă din Moldova în acest proces de reformă, de la expertiză în materie de politici la campanii de informare, monitorizarea independentă a pașilor concreți de implementare a planurilor de acțiune în domeniul justiției și anticorupție – cu scopul general de a spori încrederea publicului în sistemul judiciar”, a spus în cadrul evenimentului Jānis Mažeiks, Ambasadorul UE.

Proiectul își propune să crească rolul organizațiilor societății civile și al mass-mediei pentru asigurarea integrității, eficienței și independenței sistemului moldovenesc de justiției, a menționat Veronica Mihalov, ministrul Justiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.