Proiectul „Promovarea OSC-urilor în calitate de parteneri în dezvoltarea serviciilor sociale reziliente” finanțat de UE, co-finanțat și implementat de către un consorțiu format din trei organizații ale societății civile: Keystone Moldova, Dorcas Moldova și Neoumanist, a fost lansat, recent, la Chișinău.

Cu un buget de circa 1 mln euro, acesta urmărește crearea și dezvoltarea de către organizațiile societății civile, în parteneriat cu autoritățile publice locale, a cel puțin 15 spălătorii sociale pentru grupurile vulnerabile din Moldova.

Cel puțin 15 organizații ale societății civile vor avea oportunitatea să beneficieze de un program de mentorat și să obțină fonduri necesare pentru a dezvolta, în comun cu autoritățile publice locale, servicii durabile de spălătorie socială, igienizare personală și activități de socializare.

În rezultatul implementării proiectului, peste 1.500 de persoane, care fac parte din grupuri sociale vulnerabile, vor  putea beneficia gratuit de serviciile noilor spălătorii sociale – spălare, igienizare personală și socializare.

Proiectul va fi implementat în perioada anilor 2023-2025.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.