Vicepremierul Nicu Popescu, șeful diplomației moldovenești, susține că ar fi bucuros să-i fie ghid în Moldova faimosului actor Arnold Schwarzenegger în eventualitatea unei vizite a acestuia la noi în țară.

Nicu Popescu i-a mulțumit lui Schwarzenegger, într-o postare pe Twitter, că a prezentat Moldova și steagul ei în filmul „Fubar”, care a fost lansat zilele acestea.

Șeful diplomației de la Chișinău îi mai scrie actorului american că generații întregi îl admiră în Moldova și dacă s-ar decide să vină într-o vizită reală în Moldova s-ar bucura să-i fie ghid. Popescu îi adresează și o invitație #FiiOaspeteleNostru, publicând un spot care arată ospitalitatea moldovenilor.

„Fubar” este un serial, o comedie de acţiune, care a fost lansat pe Netflix în 25 mai. Schwarzenegger îl joacă pe Luke, care în episodul trei (Planul de seducție) ajunge la Chișinău. unde desfășoară o operațiune de recuperare a unui studiu științific despre extragerea și multiplicarea materiei fisionabile din deșeuri radioactive.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.