clasaviitorului.md

Alte 40 instituții de învăţământ vor avea oportunități să se alăture, în acest an, rețelei Clasa Viitorului.

Clasa Viitorului urmărește transformarea educației prin utilizarea tehnologiilor digitale și abordări pedagogice inovatoare, astfel încât să ofere elevilor un spațiu de învățare prietenos și inspirațional.

Sloganul „Învățăm altfel” reflectă viziunea de a crea un mediu educațional interdisciplinar care să pună elevul în centrul procesului de învățare, prin utilizarea echipamentelor și tehnologiilor digitale.

În cadrul concursului de extindere a proiectului Clasa Viitorului vor fi selectate 40 instituții educaționale din țară, care vor beneficia de suport financiar în formă de echipament digital performant și mobilier modern și flexibil, în valoare de până la 180.000 de lei fiecare.

USAID susține dezvoltarea abilităților digitale și antreprenoriale în rândul tinerilor pentru a-i pregăti pentru profesiile viitorului și contribui la creșterea economică a Republicii Moldova.

Detalii pentru cei interesați să se înregistreze la concurs pe clasaviitorului.md.

Proiectul se derulează sub egida Ministerului Educației și Cercetării, cu sprijinul financiar al USAID, Suediei și Marii Britanii în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului și Junior Achievement Moldova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.