Președinta Maia Sandu a discutat, marți, cu mai mulți reprezentanți ai presei despre inițiativa de a convoca Adunarea Națională „Moldova Europeană” și despre ședința șefilor de state și guverne de la 1 iunie. Într-o altă ședință, Maia Sandu a vorbit cu reprezentanți ai mai multor asociații ale oamenilor de afaceri, cu care a discutat la aceeași temă.

Reprezentanților presei, Maia Sandu le-a spus că aderarea la UE reprezintă proiectul de țară al R. Moldova, iar pentru realizarea acestuia este nevoie de sprijinul cetățenilor, presa având – la rândul său – puterea și capacitatea de a informa corect și echidistant despre procesul de integrare europeană și despre avantajele de a fi membri ai UE.

Sandu a spus că adunarea cetățenilor din 21 mai este un eveniment apolitic, la care sunt așteptați toți cei care își doresc Europa acasă.

Cu reprezentanții mai multor asociații ale oamenilor de afaceri, Maia Sandu a discutat despre perspectivele dezvoltării economice în contextul aderării la Uniunea Europeană.

„Împreună cu antreprenorii, cu cei care contribuie la creșterea economică, vom construi acasă condiții europene de viață și de lucru. Acest lucru îl vom spune ferm pe 21 mai, la Adunarea „Moldova Europeană”, a spus Maia Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.