Este vorba de Aliona Butacova și soțul ei, Aaron, un cetățean originar din SUA. Ei i-au vorbit premierului Dorin Recean, care a făcut o vizită în raionul Orhei, la 27 aprilie, despre planurile lor de afaceri în satul Teleșeu, raionul Orhei, unde dețin o afacere de familie, care se ocupă cu agricultura și turismul rural.

Hill & Valley se întinde pe o suprafață de 10 hectare unde este plantată viță-de-vie și levănțică. Familia a beneficiat de suportul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA).

Tot acolo au săpat o sondă arteziană și au construit o stație de epurare a apelor. Antreprenorii își propun ca, în scurt timp, să facă un lac de acumulare pentru irigarea terenurilor plantate și să pună la dispoziția turiștilor case de tip container, dotate cu tot necesarul.

Din planurile familiei face parte și construcția unei săli de evenimente, o casă de vacanță de tip suedez și să creeze un spațiu deschis pentru toți cei care vor dori să se refugieze în mijlocul naturii pentru a-și desfășura activitatea sau pentru a organiza evenimente în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.