Cea de-a doua ediție a campaniei „Profesiile viitorului” a fost lansată, avându-i în calitate de promotori pe actualii studenți ai anului întâi de la cele trei specialități deschise anul trecut pentru prima dată în R. Moldova.

Un eveniment în acest sens a avut loc recent la Mediacor. Viitori absolvenți au avut oportunitatea de a afla mai mult despre una dintre cele trei specialități creative – Game Design, Producție Multimedia și Animație chiar de la actualii studenți, dar și profesori și practicieni în domeniu.

Anul trecut, de exemplu, peste 280 de tineri și tinere au decis să-și transforme pasiunea în meserie, optând pentru aceste specialități.

La eveniment, liceenii au avut posibilitatea să afle detalii despre ce vor studia în cazul în care aleg una dintre noile specialități. Ei au făcut cunoștință cu producători și manageri de producție VFX și animație, care au împărtășit din experiența lor și le-au oferit sfaturi.

Specialitățile Game Design, Producție Multimedia și Animație sunt predate în cadrul Universității de Stat a Moldovei, Universității Tehnice a Moldovei, Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Programul „Profesiile Viitorului” este implementat cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.