A avut loc recepția finală a lucrărilor realizate în cadrul proiectului în cadrul căruia a fost reabilitat energetic Blocul B al Spitalul Raional din Glodeni.

Valoarea totală a proiectului s-a cifrat la peste 2,5 milioane de lei, contribuția beneficiarului fiind de 635.776 de lei, iar cea a Agenției pentru Eficiență Energetică – la peste 1,9 milioane de lei.

Cu acești bani, au fost înlocuite ferestrele și ușile exterioare, cu suprafața totală de peste 182 m.p., s-a făcut izolarea termică a pereților exteriori, cu suprafața totală de 850 m.p., s-a izolat termic acoperișul de tip șarpant cu suprafața de 900 m.p. La fel, s-a făcut izolarea termică a plafoanelor spațiilor neîncălzite cu suprafața de 950 m.p. și a fost instalat un sistem compus din 12 colectoare solare a câte 20 de tuburi vidate, cu două vase de acumulare de o tonă, echipate cu încălzitor electric de 9,5 kW.

Pe perioada implementării proiectului, Spitalului Raional Glodeni i s-a asigurat asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.