Blocul nr.1 al Institutului de Neurologie și Neurochirurgie a fost renovat și eficientizat termic cu sprijinul Agenției pentru Eficiență Energetică. Valoarea proiectului s-a cifrat la peste 7 mil. de lei.

Lucrările înainte de recepția finală au fost inspectate de Ion Muntean, directorul Agenției pentru Eficiență Energetică. Acesta a spus că fiecare proiect executat va fi verificat minuțios la capitolul calitate și corespundere cu sarcina tehnică pentru a asigura valorificarea eficientă a banilor publici.

Valoarea totală a lucrărilor constituie 7.122.961 de lei, din care 5.000.000 de lei reprezintă contribuția Agenției pentru Eficiență Energetică. 2.122.961 de lei reprezintă contribuția instituției medicale.

Din fondurile alocate, a fost posibilă izolarea termică a pereților exteriori, cu suprafața totală de 2.450 m.p., înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu suprafața totală de 217,23 m.p., cât și izolarea termică a acoperișului de tip piramidal cu suprafața totală de 1.588,40 m2.

Pe perioada implementării, beneficiarului i-a fost asigurată asistența tehnică, ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.