Alexei Buzu (foto) este noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, după ce, astăzi, Marcel Spatari și-a anunțat demisia din acest post, sub pretextul unor motive „strict personale”.

Buzu vine din sectorul asociativ. Până la numire, el a fost președinte al consiliului de administrare al Centrului „Expert-Grup” și director executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare.

Marcel Spatari a declarat că după demisie va reveni la București, unde se află familia sa. Acesta a fost ministru vreme de un an și jumătate.

Premierul Natalia Gavrilița a anunțat azi că și-a depus demisia și purtătoarea sa de cuvânt – Anastasia Taburceanu, verișoară președintei Maia Sandu.

De la învestirea Guvernului Gavrilița în august 2021 au mai plecat din Guvern vicepremierul pentru Reintegrare, Vlad Kulmiski (din motive personale); Viorel Gherciu (pus în fața faptului că a fost demis) de la Agricultură; Iuliana Cantaragiu (pe fundalul unor dispute cu premierul Gavrilița) de la Mediu și Sergiu Gaibu de la Economie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.