Peste 90 de antreprenoare din diferite regiuni ale R. Moldova au beneficiat, recent, de cursuri gratuite de management financiar, oferite de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

În perioada iunie – noiembrie a.c., au fost organizate trei traininguri în format online pentru a oferi oportunitate antreprenoarelor din toată ţara să participe la sesiuni, indiferent de regiunea de activitate.

Cursurile au fost susținute de patru experte în domeniile financiar-bancar și contabil, care le-au vorbit participantelor despre: planificarea financiară, interpretarea rapoartelor financiare, accesarea surselor de finanţare şi cauzele eşecului în afaceri.

În cadrul cursurilor, antreprenoarele au studiat cum să administreze corect o afacere, astfel încât aceasta să aducă mai mult profit, cum să-și planifice corect bugetele și cum să atragă surse de finanțare, atât rambursabile, cât și nerambursabile.

Printre cele 90 de antreprenoare se numără femei care administrează companii de construcţii, grădinițe private, brutării, companii de consultanţă și chiar un hotel pentru animale.

Cursurile au fost organizate în cadrul programului „Femei în Afaceri” implementat de BERD Moldova, cu suportul financiar al Guvernului Suediei, în parteneriat cu OTP Bank și Prime Capital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.