Proiectul de revitalizare urbană „Sângerei – orașul incluziunii teritoriale”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL) și implementat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, a ajuns la etapa de finalizare.

Aici a avut loc recepția la terminarea lucrărilor în cadrul proiectului de revitalizare a orașului Sângerei. În următoarea perioadă, antreprenorii urmează să ia în considerare observațiile documentate de către membrii comisiei de recepție.

Lucrările de revitalizare urbană executate la Sângerei au demarat în prima jumătate a lunii mai curent și au fost efectuate de două companii. S-au construit terenuri de sport, terenuri pentru copii, trotuare și drumuri. În total, cele două companii au valorificat 15,5 mil. lei, alocați din sursele FNDRL, contribuția Primăriei orașului Sângerei constituind circa 12% din suma alocată.

În urma implementării proiectului, au fost obținuți următorii indicatori: 4.691 mp de trotuar reconstruite; 4.225 mp de căi de acces construite; patru locuri de joacă construite; trei locuri de fitness construite; două stadioane de mini-fotbal construite; un scuar amenajat.

În acest an, din sursele FNDRL, ADR Nord implementează în nordul țării trei noi proiecte de revitalizare urbană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.