Două mese de tenis și o masă de șah au fost achiziționate și amenajate, recent, pe teritoriul Casei de Cultură din localitatea Cobușca Veche, raionul Anenii Noi, în cadrul proiectului „O minte sănătoasă într-un corp sănătos”, finanțat cu surse din programul raional de granturi pentru tineri.

Astfel, cu cei 20.000 de lei obținuți de grupul de inițiativă Consiliul Local al Tinerilor Cobușca Veche a fost amenajat acest spațiu de socializare pentru tineri.

Coordonatoarea proiectului, Natalia Cebotarenco, spune că proiectul a permis crearea condițiilor pentru promovarea unui mod sănătos și intelectual de viață, va favoriza comunicare și socializare eficientă între tineri.

Iar Tinerii antrenați în proiectul „Scriem cu responsabilitate, acționăm pentru comunitate”, proiect ce promovează jurnalismul comunitar și implicare civică, și-au luat angajamentul să fie responsabili de menținerea curățeniei.

Grupul de inițiativă spune că pe viitor vor fi implementate și alte proiecte pentru tineri care să fie susținute și de localnici, astfel încât Cobușca Veche să devină și mai modernă, cu tineri implicați, responsabili și dornici de a produce o schimbare.

Daniela Bodiu,
Nicoleta Colibă,
corespondente comunitare în s. Cobușca Veche, Anenii Noi

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.