Finanțări nerambursabile de 100.000 lei și până la 200.000 lei pentru proiectele individuale și între 200.000 lei și 300.000 de lei pentru proiectele investiționale implementate prin asociere pot fi obținute prin intermediul Grupului de Acțiune Locală (GAL) „Lunca Prutului de Jos”.

Apelul de finanțare este anunțat în cadrul programului LEADER pentru antreprenori, reprezentanți ai sectorului public și sectorului civic.

GAL „Lunca Prutului de Jos” activează în localitățile Crihana Veche, Manta (s. Pașcani), Vadul lui Isac, Colibași, Brînza, Văleni, Slobozia Mare, Cîșlița Prut, Giurgiulești.

Prin acest apel, se urmărește susținerea ideilor de dezvoltare a localităților din microregiune.

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 15 septembrie, ora 18.00.

Documentele de referință pentru aplicare sunt disponibile .

GAL „Lunca Prutului de Jos” activează de patru ani, timp în care a finanțat peste 50 de micro-proiecte de dezvoltare locală. Printre acestea s-au numărat renovări de crame de vinuri; achiziționare de echipament pentru cofetărie, brutărie; dotarea și amenajarea pensiunilor; dotarea și amenajarea spațiilor  de producere a brânzei, kavarmalei; amenajare de muzee locale; crearea spațiilor de recreere copii.

Programul LEADER este un instrument de subvenționare a Grupurilor de Acțiune Locală administrat de autoritățile moldovene, cu sprijinul Rețelei Naționale LEADER și Solidarity Fund PL în Moldova din fondurile UE, Polish Aid și USAID.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.