adrnord.md

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord a elaborat și editat Profilurile socio-economice a celor 12 subiecți din Regiunea de Dezvoltare Nord – 11 raioane și mun. Bălți. Acestea reprezintă instrumente de promovare și atragere a investițiilor în nordul țării.

Au fost tipărite 1.500 de exemplare de broșuri, în limba engleză: câte 100 de exemplare despre fiecare raion/municipiu în parte și 300 de exemplare despre Regiunea de Dezvoltare Nord.

Profilurile socio-economice se adresează mediului de afaceri din țară și de peste hotare. Publicațiile vor contribui la promovarea potențialului economic și investițional al regiunii, precum și la promovarea producătorilor locali.

Regiunea de Dezvoltare Nord, din care fac parte 11 raioane și municipiul Bălți, reprezintă circa 30% din suprafața totală a R. Moldova și are o populație de circa 719 mii de persoane.

Profilurile socio-economice ale raioanelor din Regiunea de Dezvoltare Nord au fost elaborate și editate de ADR Nord cu suportul GIZ Moldova din fondurile Germaniei și Elveției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.