Asociația „Baștina Frăsânești” a anunțat că au fost selectați 18 parteneri locali în cea de-a doua ediție a proiectului de jurnalism comunitar „Scriem cu responsabilitate, acționăm pentru comunitate”.

Partenerii locali selectați sunt din raioanele Ungheni, Călărași, Fălești, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Cimișlia și Căușeni. Aceștia vor deveni punți de legătură cu tinerii și vor participa la sesiunile de instruire în domeniului jurnalismului comunitar.

Cei 18 parteneri locali vor identifica și forma grupuri de tineri în vederea identificării, documentării și raportarea în mass media a unei probleme comunitare. Aceștia își vor publica produsele pe teme comunitare în presa regională și națională.

Proiectul „Scriem cu responsabilitate, acționăm pentru comunitate” este implementat de Asociația Baștina Frăsânești, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Integrată, în cadrul Programului de Granturi 2022 pentru organizațiile de tineret al Ministerul Educației și Cercetării al R. Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.