Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, plasată ieri în arest preventiv pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13, a publicat pe rețelele de socializare, prin intermediul avocaților săi, o nouă scrisoare în care se declară nevinovată și nu recunoaște acuzațiile procurorilor. Între timp, susținătorii deputatei au organizat, dumunuică, noi proteste în fața Procuraturii Generale. 

„Astăzi, am citit încheierea judecătorească prin care am fost pusă sub învinuire și chipurile au fost prezentate „probe”. Foaie verde și povești, nicio probă, nicio dovadă că sunt vinovată. Altfel spus, doar cuvinte, cifre, presupuneri, aberații”, a scris Tauber.

Deputata a mai acuzat partidul de guvernământ și pe președinta Maia Sandu că ar șantaja Partidul „Șor” și urmăresc să-l distrugă.

Duminică, membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” au protestat, din nou, în fața sediului Procuraturii Generale. Acești au cerut demisia șefului interimar al Procuraturii Generale, Dumitru Robu. Formațiunea politică a precizat într-un comunicat de presă că participanți la acțiunea de protest au fost împiedicați de polițiști să instaleze corturi în fața Procuraturii Generale. Peste 150 de corturi au fost luate de polițiști, fără a mai fost returnate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.