Compania „Noroc Media”, în administrarea căreia se află Radio „Noroc” și „Noroc” TV, a fost preluată de cunoscutul om de afaceri Ceslav Ciuhrii, președintele Federației Naționale de Tenis.

Ciuhrii a confirmat pentru NewsMaker despre faptul că a devenit noul proprietar al companiei.

„Vom face tot posibilul pentru a aduce pe piață un canal media demn, care să promoveze cultura națională și tinerele talente”, a spus omul de afaceri, precizând că în curând va avea loc un eveniment de „deschidere”.

În registrele Consiliului Audiovizualului, deocamdată, figurează ca proprietar al „Noroc Media” SRL Doinița Topală, fiica fostului director al Căii Ferate din Moldova, Iurie Topală.

Postul de radio „Noroc”, cu licență de emisie până în 2023, este unul dintre cele mai populare din R. Moldova. Cu format generalist, postul dispune de 18 frecvențe, fapt ce îi asigură o acoperire mare teritorială. „Noroc” TV are licență de emisie până în 2031.

Ceslav Ciuhrii (49 de ani) este cunoscut ca om de afaceri care a deținut sau deține o serie de restaurate. În acest an, compania sa „Regata Imobiliare” a lansat proiectul grandios „Satul German”. Acesta presupune construcția a circa 40 de blocuri și 800 de vile, de fapt o nouă suburbie a Chișinăului. Din 2018, Ciuhrii este și președinte al Federației Naționale de Tenis din Moldova.

Monitor Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.