marți, iunie 18, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Primăria Chișinău va revoca autorizația de demolare a hotelului „Național” din Chișinău

Acasă Regiuni Chișinău mun. Primăria Chișinău va revoca autorizația de demolare a hotelului „Național” din Chișinău

Primăria Chișinău a anunțat că specialiștii municipalității elaborează dispoziția de revocare a autorizației de desființare a clădirii hotelului „Național”, ca „urmare a încălcărilor depistate la fața locului.” Primăria a solicitat organelor de stat să intervină imediat la demontarea și evacuarea gardului instalat la obiectivul respectiv.

Potrivit Primăriei, specialiștii au depistat mai multe nereguli, inclusiv ce ține de amplasarea gardului pe drumul public și stoparea circulației rutiere, fără a avea vreun temei juridic. Pentru aceste lucrări, dar și pentru sistarea circulației pe partea carosabilului, nu a fost emisă o dispoziție de către Primărie.

În lipsa unei astfel de dispoziție, poliția trebuia să se implice imediat pentru a stopa încălcările comise.

Într-un comunicat de presă al Primăriei, Agenția de Supraveghere Tehnică urmează să verifice declarația de începere a lucrărilor și faptul dacă antreprenorul general deține proiect de execuție a lucrărilor de demolare coordonat în modul stabilit de legislație.

Primăria mai notează că în ceea ce privește revendicarea dreptului de proprietate asupra clădirii, APP ar trebui să facă lumină în acest caz și să întreprindă măsurile de apărare a interesului statului.

Se pregătește demolarea hotelul „Național” din Chișinău? Ce spune primăria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -