duminică, februarie 25, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Se pregătește demolarea hotelul „Național” din Chișinău? Ce spune primăria

Acasă Regiuni Chișinău mun. Se pregătește demolarea hotelul „Național” din Chișinău? Ce spune primăria

Primăria Chișinău a precizat în contextul în care în spațiul public au apărut informații privitor la începerea lucrărilor de demolare a Hotelului „Național” din centrul Capitalei că autorizația de desființare a clădirii a fost emisă la începutul lunii iunie 2021.

Potrivit autorizației, termenul de executare a lucrărilor este de un an și, respectiv, termenul de începere a lucrărilor este de șase luni.

Primăria Capitalei a mai precizat că termenul de începere a lucrărilor decurge din data emiterii autorizației de desființare. În același timp, termenul de execuție a lucrărilor este stabilit de 12 luni din data notificării începerii lucrărilor de către beneficiar.

Termenul de autorizației nu a fost prelungit și alte acte permisive nu au fost emise, inclusiv de instalare a gardului de împrejmuire, notează Primăria Chișinău.

Presa de la Chișinău a scris azi că hotelul „Național” a fost împrejmuit cu panglică ce restricționează accesul în preajma clădirii.

Clădirea hotelului „Național” a fost dată în exploatare în 1978. La finele anului 2006, a fost vândut de stat prin concurs investițional contra sumei de 2 milioane USD. În acest răstimp, imobilul a avut mai mulți proprietari, inclusiv de companii offshore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -