vineri, mai 17, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Un fost șef din Poliția Română va consilia MAI al R. Moldova

Acasă Articole Altele Un fost șef din Poliția Română va consilia MAI al R. Moldova

Victor Wili Apreutesei va oferi consiliere Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova, privind domeniul afacerilor interne, în postura sa de consilier la nivel înalt al UE.

Apreutesei (44 de ani) are o experiență de aproape 20 de ani în afaceri interne și anterior a fost director adjunct al Inspectoratului General de Poliție al României. A făcut un master în Studii de Securitate la Universitatea din București și unul în Securitate și Apărare Națională de la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.

Misiunea sa în cadrul Ministerului Afacerilor Interne include revizuirea documentelor de politici strategice relevante, furnizarea recomandărilor de politici și îndrumări privind implementarea Acordului de Asociere UE-Moldova și a Zonei de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA).

În prezent, echipa care activează în Republica Moldova este formată din doisprezece consilieri de rang înalt ai UE. Aceștia acordă asistență în varii domenii, inclusiv în combaterea spălării banilor și recuperarea activelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -