vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Cât ar putea costa un minut de roaming după semnarea acordului dintre Moldova și România. Ce spune vicepremierul Andrei Spânu

Acasă Regiuni Chișinău mun. Cât ar putea costa un minut de roaming după semnarea acordului dintre...

Autoritățile de la Chișinău susțin că tarifele pentru apelurile efectuate în roaming din România în R. Moldova vor scădea de cel puțin zece ori, iar pentru apelurile primite în România din R. Moldova nu va fi perceput tarif, transmite Jurnalist.md. 

Solicitat de jurnaliști, vicepremierul Andrei Spânu, a spus, într-o conferință de presă că prețul la apelurile în roaming diferă de la un operator la altul și depinde de pachetul utilizatorului.

„Bunăoară, la un operator prețul este de 7,5 lei per minut. Ar ieși că prețul pentru minut ar urma să fie de aproximativ 70 de bani. Nu aș vrea să speculez cu aceste cifre. După aprobarea și ratificarea acestui acord, ANRCETI va stabili exact care vor fi tarifele”, a spus Andrei Spânu.

Amintim că Guvernul a aprobat astăzi inițierea negocierilor și semnarea Acordului dintre Guvernul R. Moldova și Guvernul României privind reducerea tarifelor de furnizare a serviciilor de roaming internațional și a celor de apeluri internaționale între cele două state. În afară de apeluri telefonic, tarifele pentru serviciile de Internet utilizat în roaming în România, vor scădea de cel puțin cinci ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -