vineri, iunie 14, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Avocatul Gligor, despre „neajunsul” noului șef al CNA

Acasă Articole Altele Avocatul Gligor, despre „neajunsul” noului șef al CNA

„Neajunsul lui este că nu-i penalist, nu are experiență de urmărire penală”, a spus avocatul Ștefan Gligor despre Iulian Rusu, noul director al CNA, informează Jurnalist.md.  

„Eu îl cunosc pe Iulian de mulți ani. Este o persoană integră, onestă. Este un bun jurist. Neajunsul dumnealui este că nu-i penalist, nu are experiență în domeniul urmăririi penale de nici un fel”, a declarat, aseară, Ștefan Gligor la postul TV8.

Gligor a mai spus că se va putea judeca dacă noul director al CNA va avea determinarea să schimbe ceva, odată cu primele numiri în funcțiile cheie din cadrul instituției.

„Ce fel de director CNA va fi Iulian Rusu vom înțelege după schimbările și numirile în funcțiile cheie: adjuncții, șeful direcției generale urmărire penală. Atunci ne vom da seama dacă sistemul va încerca să-l folosească pe Iulian pe postură de fațadă a schimbării sau cu adevărat vor surveni anumite schimbări”, a mai spus Ștefan Gligor.

„Nu știui dacă are din ce alege. Nu știu dacă asta va fi posibil. Vom vedea în timp”, a mai spus avocatul.

Ștefan Gligor a criticat schimbările făcute în ultima jumătate de an în sistemul de procuratură. În opinia lui, acestea par să fie „de formă și nu de conținut”, iar din această cauză îngrijorările sunt mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -