marți, mai 21, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Președinția de la Chișinău cheamă tinerii la stagii. Dacă ești tânăr și vrei să înveți de la consilierii Maiei Sandu, depune dosarul

Acasă Regiuni Chișinău mun. Președinția de la Chișinău cheamă tinerii la stagii. Dacă ești tânăr și...

Președinția R. Moldova a lansat un program de stagii pentru viitorii profesioniști. Candidații pot depune dosarul pentru stagiu în diverse departamente ale instituției prezidențiale, precum și în cadrul echipei de consilieri ai Președintelui R. Moldova.

Durata stagiului va fi de trei luni, cu posibilitatea de extindere a termenului până la jumătate de an. Candidații pot opta pentru un stagiu în cadrul Direcțiilor Juridică, Informare și comunicare cu mass-media, Politică internă, Relații externe și protocol, Petiții și audiență, Management al documentelor, Administrare patrimoniu, precum în Secția e-administrare și securitate informațională și în Serviciul resurse umane. Candidații vor avea posibilitatea să aleagă să facă un stagiu în cadrul echipei de consilieri prezidențiali: în domeniul economic – Veaceslav Negruța, în domeniul educației și cercetării – Valentina Chicu, în domeniul culturii – Angela Brașoveanu Erizanu, pentru relațiile cu diaspora – Elena Druță, pentru comunicare publică – Sorina Ştefîrţă.

Vor fi acceptați pentru stagiu studenții în ultimul an la licență, masterat sau doctorat, sau absolvenții recenți ai unuia dintre aceste niveluri de studii, studenții care învață în țară sau în străinătate, motivați, creativi și flexibili. Candidații vor depune un dosar care să conțină Curriculum vitae (CV), scrisoare de motivare și certificat ce confirmă efectuarea studiilor în cadrul instituției de învățământ/copia diplomei de studii.

Concursul va include proba de interviu, care va avea loc la sediul Președinției R. Moldova. Dosarele pot fi depuse până pe data de 31 ianuarie a.c., pe e-mail internship@prm.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -