duminică, noiembrie 27, 2022
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Revista „Contrafort” de la Chișinău și-a încetat apariția!

Acasă Regiuni Chișinău mun. Revista „Contrafort” de la Chișinău și-a încetat apariția!

Revista tinerilor scriitori „Contrafort”, care se editează în R. Moldova din 1994, și-a încetat apariția. Despre aceasta a anunțat scriitorul Vitalie Ciobanu, redactorul-șef al publicației, fără să explice motivele, dar sugerând că la mijloc ar fi „condițiile grele”.

Vitalie Ciobanu a mulțumit cititorilor și autorilor reviste.

„Mulțumim în mod special autorilor revistei – scriitori valoroși de pe ambele maluri ale Prutului – și colegilor din redacție, fără de care revista „Contrafort” nu ar fi reușit să reziste 27 de ani, adeseori în condiții grele și fără a avea siguranța la fiecare sfârșit de an că își va relua apariția în anul următor”, a anunțat Ciobanu.

Revista lunară „Contrafort” a fost lansată în octombrie 1994. Una din preocupările majore declarate ale revistei „Contrafort” a fost „asanarea morală a societăţii, cultivarea spiritului civic, implantarea valorilor şi principiilor societăţii deschise.”

Potrivit Monitor Media, în anii de apariții, revista „Contrafort” a găzduit în paginile sale autori relevanți din R. Moldova și străinătate. Revista „Contrafort” a fost editată de Institutul Cultural Român şi de Contrafort S.R.L.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -