duminică, mai 19, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

29 de proiecte locale pentru tineri, realizate de voluntarii Fundației Terre des hommes

Acasă Articole Asociere şi întruniri 29 de proiecte locale pentru tineri, realizate de voluntarii Fundației Terre des...

Treizeci de echipe de tineri voluntari ambițioși au realizat, pe durata anului trecut, 29 de proiecte locale dedicate tinerilor ca parte a programului „YouCreate – inițiative comunitare creative realizate de tineri pentru tineri”, coordonat de Fundația Terre des hommes (Tdh) Moldova.

Activitățile au fost realizate de 650 de tineri pentru semenii lor în 25 de comunități din toată țara. Este vorba de proiecte pentru crearea unor spații prietenoase pentru tineri, cluburi pe interese, servicii dedicate tinerilor, cursuri de dezvoltare personală și oportunități pentru tineri.

Cele 30 de echipe au fost susținute de 23 de Centre de tineret și „profesori aliați”.

Fiecare inițiativă a avut un buget de circa o mie de dolari, iar tinerii au completat bugetul necesar prin parteneriatele cu autoritățile publice locale și agenți economici.

Programul YouCreate este dezvoltat de Fundația Terre des hommes pentru a le oferi tinerilor din întreaga lume posibilitatea de a se afirma și a-și face vocea auzită în comunitate prin acțiuni bazate pe arte și creativitate. În Moldova, acest program este implementat de Tdh Moldova de doi ani și este susținut financiar de Guvern și UFPA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -