luni, iulie 22, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Învestire fastuoasă în post a liderului transnistrean Krasnoselski. Ambasadorul Rusiei la Chișinău, prezent la eveniment

Acasă Articole Altele Învestire fastuoasă în post a liderului transnistrean Krasnoselski. Ambasadorul Rusiei la Chișinău,...

O ceremonie fastuoasă de învestire în post a pretinsului lider transnistrean Vadim Krasnoselski a avut loc, vineri, la Tiraspol. Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și ambasadorul rus la Chișinău, Oleg Vasnețov. În ajunul ceremoniei, Krasnoselski a avut, tot la Tiraspol, o întrevedere cu Mitropolitul Moldovei, ÎPS Vladimir, care l-a felicitat, între altele, cu victoria din alegeri.

La finalul ceremoniei de învestire, Krasnoselski a ținut un discurs în care și-a anunțat prioritățile pentru mandatul său de cinci ani. Acesta a declarat că își propune să mențină „un dialog între toate ramurile puterii” și a accentuat că un scop este continuarea cooperării cu „partenerul strategic – Rusia”.

La pretinsele alegeri prezidențiale din regiunea transnistreană din 12 decembrie, Vadim Krasnoselski a acumulat circa 80 la sută din sufragii. Acesta a avut un contracandidat formal – Serghei Pânzari, care a acumulat în jur de 12%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -