sâmbătă, aprilie 27, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

De azi, se reia circulația trenului Chișinău-București

Acasă Regiuni Chișinău mun. De azi, se reia circulația trenului Chișinău-București

De astăzi este reluată circulația trenului pe ruta Chișinău-București. Până pe 31 decembrie, trenul va circula de două ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de joi și duminică, iar din București în zilele de luni și vineri, informează Jurnalist.md.

Potrivit CFM, din 2 ianuarie 2022 trenul va circula de trei ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de marți, joi și duminică, iar din București în zilele de luni, miercuri și vineri. Trenul va pleca din Chișinău la ora 17.20 și va sosi în București la ora 6.17. Respectiv, trenul va pleca din București la ora 19.20 și va sosi în Chișinău la ora 8.15.

Prețul unui bilet pentru călătoria în vagon cu compartimente este de 580 lei,  în vagon capitonat – de 670 lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani vor beneficia de o reducere de până la 40%. Biletele pot fi procurate deja la casele gării feroviare, iar din 6 decembrie și prin internet, pe site-ul www.cfm.md.

De asemenea, se reia circulația zilnică a trenului de frontieră Iași-Ungheni.

Din luna martie 2020 și până  în prezent, circulația trenurilor de călători în trafic internațional în R. Moldova  a fost suspendată. La finele lunii august a fost reluată circulația trenului Chișinău-Odesa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -