marți, noiembrie 21, 2023
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

VIDEO. Un film de Roman Burlaca cu Zdob și Zdub & Frații Advahov. Muzică bună și refren „contagios” – Hey ho, let’s go! Pleacă trenul! Unde ești?  

Acasă Regiuni Chișinău mun. VIDEO. Un film de Roman Burlaca cu Zdob și Zdub & Frații...

Formația Zdob și Zdub și Frații Advahov au lansat clipul „Trenulețul”, o producție BR Films, în regia lui Roman Burlaca.

Melodie foarte de dansantă, „Trenulețul” vine o cu o doză de bună dispoziție, un refren „contagios” (Hey ho, let’s go! Pleacă trenul! Unde ești?), surprinzând o călătorie cu trenul pe ruta Chișinău-București.

Scenariul a fost semnat de Roman Burlaca, Roman Iagupov și Corina Caireac. Printre actorii care s-au produs se numără Sergiu Voloc, Nicu Suveică, Inna Colbasiuc și Ana Tkacenko

„Trenulețul” face parte din albumul Zdubilor – „Bestiarium”, care a fost compus la Oituz, România. Single-ul „Trenulețul” este primul extras de pe albumul respectiv. Piesa este un mix dinamic de folclor de la Frații Advahov și energia rock’n’roll a Zdubilor.

Printr-o întâmplare fericită, premiera clipului Trenulețul coincide cu relansarea cursei de trenuri Chișinău-București, care își sistase activitatea în primăvara anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -