luni, aprilie 15, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Noi numiri la Guvern, în patru ministere

Acasă Regiuni Chișinău mun. Noi numiri la Guvern, în patru ministere

Cabinetul de miniștri a aprobat în ședința de miercuri numirea în funcția de secretar general în cadrul mai multor ministere.

Astfel, Lilia Dabija, a fost numită în funcția de secretar general al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Lilia Dabija este magistru în drept civil și are o vastă experiență în elaborarea documentelor de politici publice. A activat ca expert în cadrul mai multor organizații internaționale printre care Banca Mondială, USAID, Corporația Financiară Internațională, PNUD, Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei etc.

Anatolie Fala a fost numit în funcția de secretar general al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Acesta este doctor în științe biologice și expert în agricultură, agrobusiness și agroeconomie, cu o experiență de activitate didactică. Timp de 18 ani a deținut funcția de director de programe și coordonator național în cadrul Agenției de Dezvoltare Rurală.

Serghei Diaconu a fost numit în funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne. Până în prezent dânsul a deținut funcția de secretar de stat în cadrul MAI.

Tudor Mancaș a fost numit în funcția de secretar general la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Mancaș este magistru în științe politice. În ultima perioadă a activat în cadrul Aparatului Președintelui R. Moldova, fiind responsabil de domeniul politică internă. Timp de 11 ani a activat în calitate de consultant în cadrul Cancelariei de Stat.

Toți acești candidați au acumulat punctajul maxim și au promovat concursurile publice pentru funcțiile respective, organizate de Cancelaria de Stat.

Guvernul a mai aprobat numirea Svetlanei Basarab în funcția de șef adjunct al Oficiului Teritorial Căușeni a Cancelariei de Stat. Adrian Musteață a fost numit șef adjunct al Oficiului Teritorial Bălți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -