marți, iulie 23, 2024
  • Prima pagină
  • Trimite un articol
  • Despre noi
  • Contacte

Alocația lunară pentru veteranii de război ar putea fi majorată până la 1250 de lei

Acasă Articole Protecţie şi asistenţă socială Alocația lunară pentru veteranii de război ar putea fi majorată până la...

Alocația lunară de stat pentru participanții la cel de-al doilea război mondial ar putea fi majorată. În Comisia parlamentară de profil a fost examinat raportul pentru prima lectură la proiectul de modificare a legii cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație.

Astfel, documentul prevede majorarea cuantumului alocației lunare de stat, de la 950 lei la 1250 lei, pentru participanții la cel de-al doilea război mondial în rândul militarilor care și-au satisfăcut serviciul militar în componența armatei de operații, detașamentelor și formațiunilor de partizani, foștilor deținuți în lagărele de concentrare fasciste, văduvelor Eroilor Uniunii Sovietice, persoanelor care au lucrat ca angajaţi civili în armata de operaţii în anii celui de-al doilea război mondial, etc.

Pentru susținerea noilor reglementări vor fi alocate suplimentar circa 794 de mii de lei. De alocația majorată vor putea beneficia circa 190 de persoane. Proiectul urmează a fie adoptat de Legislativ,  în prima lectură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Toate

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Pentru a fi actualizat cu toate noutățile

- Advertisment -